Cel mai mare vânător al județului Suceava, vânat de polițiști

Președintele AJVPS Suceava, dr. ing. Nicolae Goicea, se află în cătarea “puștii” legale a SIF, din cadrul IPJ Suceava. Pe numele domniei sale s-a deschis un dosar de cercetare penală, avizat de Parchet, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni. Deocamdată, în prim-plan, se află o acuzație de evaziune fiscală, afirmă surse judiciare, referitoare la activitatea financiară de gen, între anii 2001 și 2005, a asociației al cărei stăpân este.
 

Potrivit acelorași surse, domnia sa a refuzat, în momentul solicitării de către polițiști a documentelor contabile, să le prezinte, încălcând astfel Legea 214/2005. Prin dispoziție a Parchetului, însă, acestea au fost ridicate și sunt cercetate minuțios de către specialiști. Prejudiciul care ar fi fost adus statului prin activitatea presupus infracțională a dlui dr. ing. Goicea este consistent și urmează a fi stabilit de organele de anchetă. Dl Goicea este deținătorul, pe plan județean, al celor mai multe trofee de vânătoare, ceea ce îi configurează profilul de cel mai mare vânător din areal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: