Avortul, procedură medicală imorală

O publicație din SUA, citată de Lifesite News.com, afirmă că, în baza unor rapoarte de la Moscova, un număr impresionant din avorturile efectuate în Rusia conduc la moartea mamei. Guvernul rus este alarmat de dezastrul demografic provocat de rata mică de nașteri. Uniunea Sovietică a fost prima țară din lume care a legalizat avortul. Aceasta se întâmpla în 1920, ceea ce demonstrează caracterul satanic al comunismului.
 

Datele arată că 60 la sută dintre sarcinile din Rusia sfârșesc în avorturi, 10 la sută dintre aceste avorturi fiind făcute de tinerele sub 18 ani. Directorul Centrului pentru Sănătate al Femeilor Ruse declara că, din cele 38 de milioane de femei ce pot fi mame după vârstă, șase milioane sunt nefertile, iar avortul se numără printre prin-cipalele cauze ale acestei situ-ații. Echipamentele învechite pentru provocarea avortului sunt responsabile de numărul foarte mare de decese în tim-pul acestei proceduri medi-cale imorale. Conform Mosnews.com, din 3,5 milioane de sarcini, doar 1,5 milioane sunt duse până la capăt, iar din trei femei care efectuează avort, una moare. Totodată, 15 la sută din cuplurile ruse sunt nefertile, astfel că sunt propuse tot mai frecvent soluții de insemniare artificială. O societate misionară for-mată din preoți și surori ca-tolice a desfășurat activități pro-life și consiliere post-a-vort, în Siberia. Conform unui buletin al acestei societăți, situația era mai gravă decât o prezenta autoritățile. Abolirea intenționată și calculată a valorilor familiei de către fostul regim comunist a con-dus la rate deosebit de mari ale divorțului, ale violenței în familie, ale alcoolismului și îmbolnăvirii cu SIDA. O membră din ordinul surorilor lui Iisus Domnul sublinia că valorile familiei trebuie rea-duse în fața cetățenilor ruși. Tot ea a declarat că o femeie rusă face, în medie, 30 de avorturi de-a lungul vieții! Prof. ADRIAN POPOVICI

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: