Pentru că nu au corectat cum trebuie tezele cu subiect unic

Zece dascăli nu vor mai fi în comisii de examen

Zece dintre dascălii suceveni implicați în corectarea tezelor cu subiect unic desfășurate în decembrie au pierdut dreptul de a mai participa în comisii de examen din cauză că, la reevaluarea de după contestații, s-au constatat diferențe mai mari de un punct.
 

Potrivit inspectorului general-adjunct al IȘJ, prof. Vasile Monacu, au fost 6 teze la limba română și una la matematică la care s-au constatat asemenea diferențe (diferența admisă fiind de până la un punct); fie că erau note mai mari sau mai mici decât la prima corectură. Conform metodologiei, în astfel de cazuri, profesorii corectori respectivi pierd dreptul de a mai participa la examene în comisii. În această situație sunt 8 dascăli de română din Suceava, Fălticeni și Vatra Dornei și 2 de matematică, din zona Rădăuți. Reamintim că rezolvarea contestațiilor depuse după prima etapă a tezelor cu subiect unic a avut loc în această lună.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: