Exercițiu la Pârteștii de Jos

Evacuare de urgență a elevilor

Elevii care învață în corpul B al Școlii cu Clasele I-IV din Pârteștii de Jos și cei de la grupul școlar din localitate, respectiv clasele V-XII din corpul A de clădire, au fost evacuați de urgență, vinerea trecută, dar nu pentru că s-ar fi petrecut ceva grav, ci în cadrul unui exercițiu efectuat în cazul producerii unor situații de urgență.
 

Potrivit unui comunicat, la Grupul Școlar „Nicanor Moroșan” din Pârteștii de Jos a avut loc și un control efectuat de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava. „Personalul didactic și cel auxiliar, precum și elevii școlii au fost instruiți cum să procedeze în asemenea situații, cum să folosească stingătoarele din dotare în caz de incendiu. S-au prelucrat acte normative privind apărarea împotriva incendiilor și reglementările referitoare la protecția civilă”, mai informează comunicatul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: