Conflictul de muncă de la Termica intră într-o nouă fază

Salariaților care cer majorarea salariilor li se solicită „răbdare și responsabilitate”
Managerul general al SC Termica SA Suceava, Constantin Plăcintă, le-a cerut salariaților care au deschis conflictul de muncă în unitate cerând salarii mai mari să aibă „răbdare și responsabilitate”.
 

„Atât sindicatele cât și administrația trebuie să aibă în vedere un țel comun și să urmărească în special care va fi efectul acestei lupte”, a spus dl Plăcintă, explicând că „indiferent ce compromis se va face, trebuie să asigurăm un serviciu de calitate și la prețuri rezonabile”. Managerul a mai spus că, în momentul de față, există două procese pe rolul instanței de judecată și se pare că până la soluționarea definitivă și irevocabilă a acestora nu se poate vorbi despre o împăcare. Cu toate acestea, dl Plăcintă și-a manifestat disponibilitatea în vederea găsirii „unui numitor comun” în ce privește majorarea salarială.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: