Marian Pană va renunța la câțiva juniori

În momentul de față, în lotul Cetății Suceava figurează nu mai puțin de 9 juniori. Vlad Stănescu, Vlăduț Leuciuc, Eusebiu Jalbă, Ovidiu Halip, Răzvan Breniuc, Bogdan Lupu, Alexandru Moldovan, Florin Corneanu și Laurențiu Constantin sunt numele jucătorilor care figurează ca juniori în lotul lui Marian Pană.
 

Dintre aceștia, tehnicianul sucevean a precizat că va alege o parte care vor juca în Liga a III-a, restul urmând să participe în Campionatul Național de juniori sau să fie împrumutați. „Sunt prea mulți juniori în lot. Va trebui ca în perioada următoare să renunț la unii dintre ei. Pentru ei, la această vârstă este mai important să aibă cât mai multe jocuri în picioare, decât să figureze în cadrul lotului nostru. De aceea, în perioada următoare va trebui să mă decid exact cine va rămâne la echipă și cine va fi împrumutat” a explicat Marian Pană.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI