Handbal

Petru Ghervan crede că România trebuie să treacă de Muntenegru

Petru Ghervan, secundul echipei naționale de handbal masculin, a declarat la finalul amicalului disputat luni seară că România nu trebuie să rateze șansa de a se califica la Campionatul Mondial din Croația.
 

Pentru a ajunge acolo, „tricolorii” trebuie să treacă în play-off-ul din luna iunie de naționala Muntenegrului. „Nu știu dacă am avut noroc sau nu la tragerea la sorți. Dacă ne gândim că am fi putut întâlni echipe ca Spania sau Islanda, putem spune și asta, dar cert este că noi avem ca obiectiv calificarea la mondialul din Croația. Muntenegru este o echipă destul de puternică, care are în componență câțiva jucători foarte valoroși. Nu trebuie să uităm că au făcut meci egal cu Rusia la Campionatul European din Norvegia. Trebuie să ne calificăm! Poate în fața unei echipe ca Spania plecam ca outsideri, dar cu Muntenegru șansele sunt egale” a precizat Petru Ghervan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI