Plângere penală pentru „sechestrare”

PD-L acuză PSD că ar fi închis în sediu un elev de 17 ani, simpatizant al fostului PD

Conform PSD, tânărul ar fi putut să plece, dar ar fi refuzat să o facă
PD-L Suceava a depus, miercuri la prânz, o plângere penală în care arată că PSD a sechestrat, de marți seara, o persoană în sediul ce a fost folosit de PD și care aparține PSD, în timp ce PSD susține că acțiunea este o înscenare și că persoana respectivă refuză să plece din spațiul respectiv.
 

Purtătorul de cuvânt al PD-L Suceava, deputatul Romică Andreica, a declarat, mier-curi, că a fost depusă o plân-gere penală privind sechestra-rea unei persoane în fostul se-diu al PD Suceava, spațiul aparținând PSD Suceava care a solicitat PD-L să evacueze sediul. La respectivul sediu se afla un elev, Ionuț K., sim-patizant PD, în vârstă de 17 ani, care a declarat că a fost închis de marți seara în imobil și că nu a fost lăsat să plece. El a spus că marți seara se afla în sediu împreună cu secretara organizației, aceasta din urmă a plecat spunând că se în-toarce în scurt timp, iar apoi cei de la PSD l-au înștiințat să plece, pentru că urmează să închidă ușa principală de in-trare în clădire. Elevul a arătat că nu putea să plece din sediu pentru că acolo se află docu-mente ale partidului și că a ră-mas, iar cei de la PSD au închis ușa clădirii. El a explicat că a sunat apoi la secretară și a in-format-o că este închis în se-diu și a primit asigurări că va veni cineva să-i deschidă ușa. Totodată, el susține că și-a sunat și familia pe care a infor-mat-o de această situație și că așteaptă să i se deschidă ușa. El a mai spus că l-a informat de această situație și pe avo-catul Radu Ursu, prim-vice-președinte al Organizației Ju-dețene PD-L Suceava. Elevul a arătat că nu a venit nimeni să-i deschidă ușa și că a înnoptat în fostul sediu al PD. Întrebat ce caută un elev în-tr-un sediu de partid, senato-rul PD-L Constantin Gheor-ghe, care s-a deplasat la fostul sediu al PD pentru a soluționa incidentul, a declarat că res-pectivul elev este simpatizant PD și că a fost lider al orga-nizației de elevi a PD Suceava, fiind în prezent membru în Biroul Local. Pe de altă parte, directorul executiv al PSD Suceava, dl Roman Stecyk, a declarat că întreaga situație este o în-scenare a PD-L. El a spus că membri ai PSD Suceava care s-au aflat marți seara în sediu l-au informat pe respectivul tânăr să părăsească sediul, pentru că urmează să plece și vor închide ușa principală, dar că acesta a refuzat. Directorul executiv al PSD Suceava a mai spus că miercuri dimineața a venit de la ora 6 la sediu și că întregul Biroul Județean al PSD Suceava, care se pregătea să se deplaseze la întâlnirea regională de la Iași, l-a rugat pe tânăr să plece acasă, acesta refuzând și de această dată. El a mai arătat că, pe parcursul dimineții, tânărul a ieșit la un geam și a dat unele documente unor membri PD, dar fără să plece din sediu. Dl Roman Stecyk a precizat că tânărul putea să plece din sediu ori-când, folosind un geam aflat pe casa scărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: