„Ecarisaj politic”

PNL Suceava consideră că PD-L se ocupă de „ecarisaj politic” pentru că prin atragerea în acest partid a unor membri ai altor partide „aduce în rândurile sale pe cei cu vocația de trădători”.
 

Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, dl Vasile Mocanu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că, prin racolarea de membri ai altor partide, PD-L își dovedește menirea de „ecarisaj politic”. „PD-L adună în rândurile sale pe cei cu vocația de trădători, iar partidele rămân cu membrii veritabili”, a spus dl Mocanu. El a mai arătat că PNL trebuie să-și mențină rolul de garant al democrației, fiind pus în situația de a se situa între cele două forțe desprinse din FSN. „PNL este un pol al democrației în România”, a mai spus dl Mocanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: