La Universitatea Suceava

ASUS și CASt și-au ales reprezentanții în CAF și Senat

Organizațiile studențești din Universitatea “Ștefan cel Mare” ASUS și CASt și-au ales recent reprezentanții în consiliile academice ale facultăților și în Senatul Universității, conform unui nou regulament de alegere inițiat de ASUS. Potrivit unui comunicat trimis de aceste asociații, în cadrul procesului electiv din acest an, studenții din toate facultățile au avut posibilitatea să își voteze reprezentanții în consilii și Senat cu ajutorul buletinelor de vot depuse în urne aflate în toată universitatea.
 

Obiectivul acestei campanii (…) a fost de a crea o reprezentare reală de 25% a studenților în consiliile academice ale facultăților și în Senatul Universității”, precizează comunicatul. S-au înscris 44 de candidați din 8 facultăți, concurența cea mai mare fiind la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, Fa-cultatea de Inginerie Alimentară și Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor. Nu s-a depus nicio candidatură de la Facultatea de Inginerie Mecanică, urmând ca aici alegerile să fie reluate. Conform noului regulament, stu-denții au fost aleși în CAF în funcție de numărul de voturi primite și de cel de locuri alocat pentru fiecare facultate; studenții care au întrunit cel mai mare număr de voturi, la fiecare facultate, au fost aleși în calitate de studenți-senatori. Studenții-senatori proaspăt aleși sunt Ioan Bog-dan Burțilă – Inginerie Electrică și Știința Cal-culatoarelor, Ioana Alexandra Prună – Litere și Științe ale Comunicării, Iulia Balan – Istorie și Geografie, Simona Botușanu – Educație Fizică și Sport, Doina Lacatîș – Științe ale Educației, Mirela Elena Mutu – Silvicultură, Mircea-A-drian Oroian – Inginerie Alimentară, Simona Costea și Radu Bocancea – Științe Economice și Administrație Publică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: