În perspectivă

Eliminarea blocajelor rutiere spre cartierul Obcini

Primarul Ion Lungu a declarat într-o conferință de presă că, în perioada următoare, se va ocupa de descongestionarea traficului din cartierul Obcini. Domnia sa precizat, într-o conferință de presă, că există o mare problemă la ieșirea din cartier, pe la Metro, în bulevardul 1 Decembrie 1918. Din acest motiv, în intersecția respectivă vor fi montate semafoare.
 

În acest sens, conducerea municipalității a cerut șefilor supermarket-ului să mute poarta de acces în complex, inclusiv instalațiile de semaforizare, până în dreptul intersecției străzii Bistriței cu bulevardul amintit. „Este vorba despre o problemă importantă căreia, deocamdată, nu i s-a găsit rezolvare. Nu se pune problema banilor, de aceea specialiștii, inclusiv cei de la Poliția Rutieră, trebuie să găsească o soluție”, a spus primarul, menționând că restul intersecțiilor aglomerate din municipiu au fost deja semaforizate. Aspectul a fost semnalat de obcineni la consultările cu primarul pe marginea fundamentării bugetului de stat pe anul 2008. Aceștia s-au plâns că, pentru ieși în străzile principale, trebuie să aștepte la coadă cu mașinile chiar și zeci de minute.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: