O scrisoare „falsă”, în sute de exemplare

Victima, Ion Lungu, a depus plângere la Poliție și BEJ
Biroul Electoral Județean Suceava a admis duminică plângerea formulată de Organizația Județeană a PNL Suceava, privind falsa scrisoare atribuită primarului liberal al Sucevei, dl Ion Lungu, prin care acesta ar fi cerut alegătorilor să voteze un alt partid decât cel pe care îl reprezintă la alegerile europarlamentare și a dispus încetarea difuzării, interzicerea și conservarea respectivelor materiale electorale de către autoritățile de ordine publică.
 

O falsă scrisoare atribuită primarului liberal al Sucevei a fost distribuită în noaptea de vineri spre sâmbătă în orașele Suceava și Siret, iar primarul Ion Lungu a depus plângeri atât la Poliție, cât și la BEJ. În plân-gere, Ion Lungu, care este și președinte al Organizației Județene Suceava a PNL, susține că prin aceste materiale se încearcă de-nigrarea imaginii sale și a or-ganizației pe care o conduce. Până duminică dimineața câteva sute de scrisori cu me-sajul menționat fuseseră deja transmise în cele două localități.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: