Invitație la Clubul SF, în fiecare duminică

Pasionații SF-ului au posibilitatea de a participa la manifestări din domeniu în cadrul Clubului „Cygnus-Quasar”, în fiecare duminică, de la ora 13, la Planetariul Suce-ava. Tema discutată ieri a fost „Exorcism, mitologie și religie”. Clubul funcționează în ca-drul programelor organizate de Societatea Științifică „Cygnus”, la inițiativa lui Mircea Nanu-Muntean, căreia i s-au alăturat alți trei pasionați ai genului, George Sauciuc, Ciprian Ailenei și Sorin Trașcu.
 

„De la înființarea oficială a clubului, membrii acestuia au fost invitați la mai multe manifestări dedicate genului science-fiction, organizate în țară de centre cu tradiții, precum Iași, București, Cernavodă. Una dintre preocupările majore ale clubului este aceea de popularizare a mișcării de fantastic și anticipație, literaturii și artelor tematice cât și a științei. Aria temelor urmărite pentru dezbatere în cadrul clubului cuprinde inteligență artificială, robotică, viitorogie, științe complexe, mitologie, fantastic, ocultism, fiind prezentate opere de gen, recenzii etc.”, precizează dl Sauciuc într-un comunicat. Cei interesați să participe la acest club pot afla alte informații și de pe site-ul www.clubsf.org.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: