Putna

Un tânăr s-a spânzurat din cauza unei amenzi

Polițiștii Postului Putna au fost anunțați pe 8 noiembrie, în jurul orei 16,30, despre posibila sinucidere a unui localnic, găsit de rude atârnând într-un ștreang improvizat, într-o cameră a casei.
 

Oamenii legii deplasați la fața locului l-au găsit pe Radu Roteliuc, de 25 de ani, decedat. A fost anunțată Procuratura, care a trimis în Putna un echipaj mixt format dintr-un magistrat, un medic legist și un polițist de la Judiciar. Primele cercetări au relevat faptul că în cauză nu există suspiciuni de comitere a unei fapte penale, moartea survenind actului de voință al putneanului. Radu R. locuia în casa părintească, după moartea mamei și plecarea tatălui, petrecute în urmă cu mai mult timp, împreună cu ceilalți 4 frați, veniturile lor fiind precare. Sinucigașul făcuse pușcă-rie în trecut, pentru fapte mă-runte. Rudele sale afirmă că unul dintre motivele pentru ca-re și-a pus capăt zilelor ar fi fost – deși acesta nu a lăsat vreun bilet de adio în care să-și explice gestul – o înștiințare de plată din partea Primăriei. Se pare că Radu R. avea de achitat o amendă în valoare de 3 milioane, dată de Jandar-merie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: