Incoruptibilul de la frontieră

>A treia oară în acest an, un tânăr ofițer de poliție – promoția 2006, denunță o tentativă de mituire a sa
Un polițist de frontieră din cadrul IJPF Suceava – Sectorul Izvoarele Sucevei a denunțat superiorilor, a treia oară în acest an, o încercare de mituire a sa. Pe 7 noiembrie, ofițerul (promoția 2006) a oprit în trafic un autoturism condus de un cetățean ce nu poseda permis.
 

Acesta a insistat ca polițistul să primească suma de 150 de lei, în schimbul tăcerii sale. Refuzul omului legii nu l-a înduplecat pe șofer, care a plecat fără a i se finaliza documentele procedurale, afirmând că va reveni în dimineața următoare. „Sigur vei fi de acord!”, a zis el polițistului. Numai că, a doua zi, în biroul acestuia îl aștepta… un flagrant, organizat după întreg tipicul de rigoare: cameră video, microfon, iar în altă cameră – procuror și judiciariști. În momentul în care bărbatul i-a oferit mita polițistului, „jocurile” erau deja făcute… Învinuitul de săvârșirea infracțiunii de dare de mită se numește Gheorghe V. și poate primi o pedeapsă de la 6 luni la 5 ani de închisoare. Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: