La Suceava, desfășurarea tezelor cu subiect unic

Dependentă… meteo !

Inspectorul general-adjunct Vasile Monacu a declarat ieri că, în cazul în care pe 4-5 decembrie, când vor începe tezele cu subiect unic, va ninge și va fi viscol, există riscul ca un sfert dintre elevi să nu poată participa la teză, întrucât plicurile cu subiectele nu ar putea ajunge în timp util.
 

Această concluzie a fost trasă în urma simulării tehnice din 7 noiembrie în 90 de școli sucevene, în 3 unități subiectele reușind să ajungă abia la ora 12. Este vorba de școlile din Izvoarele Sucevei, Brodina de Sus și Lupcina. „Sunt zone unde se ajunge foarte greu din cauza drumurilor proaste sau aflate în lucru. În restul localităților, mecanismul gândit de minister pentru desfășurarea tezelor cu subiect unic poate funcționa în condiții meteo normale”, a spus dl Monacu. În județul Suceava sunt circa 18000 elevi din clasele a VII-a și a VIII-a care vor da teze cu subiect unic, începând din pe 4 decembrie 2007 cu limba și literatura română. Pe 5 decembrie, va fi matematica, iar pe 11 decembrie 2007 teza la istorie/geografie pentru clasa a VIII-a.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: