Rădăuți

Se dau ajutoarele pentru lemne

De marți, 6 noiembrie, Primăria Rădăuți distribuie banii reprezentând ajutorul pentru lemne, la Cantina de ajutor social din str. Ștefan cel Mare. Trei angajate ale Direcției de asistență socială vor împărți banii între orele 9.30 – 15.30, iar polițiștii comunitari vor asigura ordinea în zonă. Acțiunea este prevăzută a se desfășura timp de 3 zile.
 

Valoarea totală a acestor ajutoare se ridică la 192.635 lei și va fi repartizată celor 1104 de solicitanți care au depus cereri până la această dată. Numărul acestora este mai mic cu circa 600 de persoane față de anul trecut, deoarece veniturile au mai crescut, în timp ce plafoanele pentru care se acordă ajutoarele pentru încălzirea locuințelor au rămas neschimbate față de anul trecut. Se primesc cereri în continuare pentru ajutoarele la încălzire de la persoanele ale căror venituri lunare pe membru de familie nu depășesc 500 lei. Banii reprezentând ajutor pentru lemne se primesc într-o singură tranșă, pentru toată perioada de iarnă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: