Doi suceveni de la „He Pai“, la Mondialele de Quan Ki Do

Huan Su Ovidiu Zegrea va arbitra la aceeași competiție

Doi dintre membrii clubului de Qwan Ki Do “He Pai” din Suceava vor face parte din lotul național al României Campionatul Mondial ce se va desfășura mâine și poimâine la București. Seniorii Vasile Andrei, ca-re va fi și căpitanul echipei tricolorilor, și Mihaela Munteanu vor concura la proba de lupte. Vasile Andrei, centura neagră 4 K, are 26 de ani și un palmares care îl recomandă în poziția de lider al lotului României; în ultimii trei ani el a câștigat un titlu de vice-campion european, unu de campion național și unu de vicecampion național, găsindu-și vreme, printre acestea, să se accidenteze și să stea o vreme pe margine.
 

Mihaela Munteanu, centura neagră 1 Dang, are la 22 de ani, două titluri de campioană na-țională la lupte și arme tra-diționale (baston) și încă unu de vicecampioană la cea de a doua probă. Întreg Clubul “He Pai”, o delegație de aproximativ 40 de persoane, cu Hoan Su Ovidiu Zegrea în frunte, a plecat azi la București pentru a-și sus-ține colegii la Mondialele de Qwan Ki Do, unde România poate emite pretenții la locuri fruntașe. “De la Vasile și Mi-haela nu vreau decât să con-firme rezultatele obținute până acum și voi fi mulțumit”, a de-clarat el, la rându-i o “centură neagră” cu palmares impre-sionant, în prezent maestrul Clubului “He Pai”. La cea mai înaltă competiție de arte marțiale din lume, Ovidiu Zegrea va participa ca arbitru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: