Primarul Ion Lungu

Cetățeni care lucrează împotriva intereselor comunității

Primarul Sucevei, dl Ion Lungu, a avertizat, marți, că un proiect de peste zece milioane de euro ce prevede înlocuirea conductelor de apă caldă și de termoficare din municipiu riscă să fie compromis de locuitorii care refuză să-și mute mașinile parcate în zone unde urmează să fie efectuate săpături.
 

Dl Lungu a făcut apel, într-o conferință de presă, populației să colaboreze cu firmele care efectuează lucrările de înlocuire a conductelor și să mute autovehiculele, avertizând că în caz contrar acestea vor fi ridicate de administrația locală și depuse în cimitirul de mașini. Totodată, primarul a spus că sunt și mulți proprietari ai unor chioșcuri care refuză să permită lucrătorilor să sape șanțuri în apropie-rea acestora pentru a înlocui conductele, arătând că aceștia acționează împotriva intereselor comunității. „Este pentru prima dată în ultimii 50 de ani când în municipiul Suceava se realizează un program de o asemenea anvergură de reabilitare și înlocuire a conductelor de termoficare”, a spus dl Lungu, care și-a exprimat sur-prinderea că există persoane care nu înțeleg importanța acestui proiect. El a arătat că muni-cipalitatea a făcut eforturi consistente pentru a obține finanțarea acestui program de reabilitare a termoficării și că, din cauza unor locuitori care nu văd decât interesul propriu, întregul oraș are de suferit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: