Cale liberă pentru megainvestiția Iulius Mall de la Suceava

Iulius Mall va moderniza intersecția de la Bazar, amenajând în zonă un sens giratoriu. Pentru aceasta, compania s-a asociat cu Consiliul Local. Primăria a pus la dispoziția investitorului doar terenul în suprafață de peste 8000 mp, finanțarea fiind asigurată de Iulius Mall.
 

Lucrările la intersecția în cauză sunt ultimul obstacol în calea ridicării megacomplexului comercial din Lunca Sucevei. Iulius Mall a întârziat cu depunerea studiului de fezabilitate, impasul a fost depășit, zilele acestea urmând a fi eliberată autorizația de construire. „Odată cu eliberarea autorizației de construire, demarează o importantă investiție pentru municipiul Suceava. Trebuie să sprijinim asemenea inițiative, care creează locuri de muncă, aduc bani la buget și, nu în ultimul rând, în cazul de față, reconfigurează o fostă zonă industrială”, a precizat primarul Ion Lungu. Potrivit edilului-șef, investiția constă în peste 200 de magazine și hipermarket-uri, spații verzi, cinematograf multiplex cu 10 filme simultane, patinoar artificial, galerii comerciale, centru de înfrumusețare, spălătorie ecologică, cafenele, cofetării, restaurante, fast food-uri, parcări etc. Complexul se va întinde pe o suprafață de 15.000 mp, cheltuielile fiind de peste 100 de milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: