Fotbal

Selecționata Campionatului Municipal a câștigat Cupa „Zilele Sucevei“

Sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 16, pe stadionul „Areni” din Suceava s-au desfășurat jocurile din cadrul Cupei „Zilele Sucevei” la fotbal. Într-o atmosferă de sărbătoare, participanții, Primăria-Presa, Prefectura-Consiliul Județean, „Fostele glorii” și Selecționata Campionatului Municipal, au lăsat la o parte… intrigile și au pășit pe dreptunghiul verde.
 

Prima partidă a competiției a opus echipele: Primăria-Presa – Prefectura-Consiliul Județean 2 – 1 A fost un joc aprig disputat, în care, deși a deschis scorul prin subprefectul Alexandru Băișanu, Prefectura a fost învinsă într-un final incendiar, de o echipă alcătuită de oameni politici „unul și unul” alături de care s-au aflat reprezentanți ai presei. Presarii s-au remar-cat în fața porții adverse unde s-au descurcat mai bine decât apărătorii echipei formate din Prefectură și Consiliul Jude-țean. Marian Bilouseac și Adi Pârgaru au avut bune ocazii prin câteva combinații spec-taculoase. În defensiva echipei Primăriei au fost „de bază” Neculai Barbă, Virginel Iorda-che, Ovidiu Donțu, Marian An-dronache și ziariștii Tiberiu Avram și Sergiu Rusu. Liantul între Primărie și Presă a fost însuși primarul municipiului, Ion Lungu, care a jucat destul de bine, în deja celebrul echi-pament al naționalei. În echipa fostelor glorii au jucat: Balahura, C. Bosâncea-nu, I. Armeanca, Ov. Cioba-nu, Iliuță Gafencu, L. Burlacu și Apetri, dar aceștia nu au putu face față echipei Prefec-tura-CJ, în care vioara întâi a fost Alexandru Băișanu, autor a două goluri, cel de-al treilea fiind opera lui Dan Alexa. Pen-tru „Fostele glorii” a marcat L. Burlacu, scorul final fiind 3-1. Competiția, devenită deja o tradiție, a fost câștigată de Selecționata Campionatului Municipal, alcătuită din: M. Lup, C. Buta, I. Trandafir, Fl. Rădășanu, D. Țugurlan, R. Costan, V. Florea și M. Ghiață. La final au fost înmânate cupe și diplome echipelor pre-zente în finale. Cu această ocazie s-au făcut și premierile din cadrul Cam-pionatului Municipal: Locul I – REVINE, Locul II – Casa Plus, Locul III – Interconti, Locul IV – Ambro. Titlul de cel mai bun jucător al campionatului a fost acordat jucătorului Ovidiu Ciobanu (Revine). Sticle de șampanie care au însoțit diplomele premianților…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: