Testele naționale, înainte de contestații

Promovare de 89%

Testele naționale s-au încheiat la Suceava cu o promovare de 89%, ieri fiind afișate rezultatele în cele 45 centre de examen. Până la ora 22, nemulțumiții de rezultate au avut timp să depună contestații, care trebuiesc rezolvate între 25 și 27 iunie, pe 28 iunie trebuind afișate rezultatele finale.
 

Până la urmă, din cei 8222 elevi de clasa a VIII-a înscriși la acest examen au rămas în „cursă” 7984. Vom reveni cu comentarii asupra notelor obținute de elevii suceveni la teste. Pe cei admiși îi așteaptă în conti-nuare admiterea în licee și SAM. În perioada 30 iunie-6 iulie, împreună cu părinții, aceștia trebuie să completeze opțiunile în fișele de înscriere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: