Prigoană și Bahmuțeanu, la petrecerea Primăriei

Vedetele reality show-ului postului Antena1, Siviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, au fost, sâmbătă seară, invitații primarului Ion Lungu, la petrecerea dată de Primăria Suceava cu ocazia „Zilelor Sucevei”, pe una din terasele de la Cetate.
 

Nu în calitate de vedete au venit însă la Suceava, chiar dacă cei doi cărau cu ei o întreagă echipă a televiziunii mai sus pomenite, ce le-a filmat orice mișcare. Silviu Prigoană a venit în Bucovina cu soția și 3 dintre avioanele proprietate personală, ce au participat la mitingul aviatic organizat ieri pe Aeroportul de la Salcea. Perechea a fost atracția serii și, dacă ar fi fost după cum priveau de lung spre ea restul invitaților, soților Prigoană li s-ar fi oprit mâncarea în gât. După ce au „socializat” o vreme cu personalitățile sucevene, Silviu și Adriana au urcat și printre oamenii de presă unde au stat mai bine de două ore. S-au așezat separat, au făcut poze cu oricine a dorit și s-au comportat și au făcut conversație așa cum îi știe deja toată țara. Ea simpatică, jovială și destinsă, el puțin arogant, tranșant, ironic, dar evident într-o dispoziție bună. Și pentru că venise vorba de aeroportul local, de pașii mici, dar siguri spre eficientizarea lui, Prigoană și-a spus părerea. „Ce pas, domle?! Aveți aeroport să faceți curse de mașini pe el? Ce fac agențiile? Nu trebuie să aducă turiști și aștia să vină cu avioanele? Ce pas? Un pas este când ai 4 curse pe zi, nu una pe săptămână, cum aveți voi…!”. La doi metri mai încolo, Adriana, cu burtică, frumoasă și fără fițe, ciugulea biluțe din cașcaval dintr-un platou, deloc deranjată de fumul țigărilor din jur. Viitoarea mămică a băut chiar și un pahar cu bere rece, înfruntând cu un calm desăvârșit replicile deloc elegante ale soțului și distrându-se la cele spuse de un ziarist sucevean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: