Autoritățile municipale au cinstit 21 de cupluri căsătorite în urmă cu jumătate de secol

Sâmbătă, Primăria și Consiliul Local au celebrat cupluri de aur ale municipiului. Cele 21 de perechi care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au primit, din partea primarului Ion Lungu, diplome de fidelitate și câte o recompensă de 200 lei fiecare.
 

„Este un mod de a ne manifesta recunoștința față de dumneavoastră, care sunteți cetățeni demni ai municipiului Suceava și un exemplu pentru cei tineri. Din păcate ați fost și mai sunteți, încă, o generație de sacrificiu. Sperăm ca prin acest gest să vă aducem o oază de bucurie în inimile și sufle-tele dumneavoastră”, le-a spus celebraților șeful adminis-trației locale. În ultimii trei ani, autoritățile municipale au cinstit în jur de 200 de cupluri care au îm-plinit jumătate de secol de la prezentarea în fața ofițerului stării civile. „Au fost momen-te când a fost greu foarte greu, mai puțin greu, dar și bune. Așa e viața. Însă, înțelegerea și respectul au făcut ca, până la urmă, să fie bine”, ne-a declarat Cojocaru Valeriu și Valentina, în vârstă de 73 și, res-pectiv, 70 de ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: