„Carpathian”, Polonia

Sucevenii au obținut 5 medalii și locul III pe echipe

La concursul internațional de informatică „Carpathian” din Polonia, echipa României, reprezentată de 13 elevi suceveni, a obținut 5 medalii, clasându-se pe locul III dintre echipe.
 

Elevul medaliat cu argint este Sebastian Plesciuc de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, bronzul fiind obținut de elevii Ionuț Blesneag, CN „Petru Rareș”, Victor Călin Sargan, CN „Ștefan cel Mare”, Cătălina David, „Eudoxiu Hurmuzachi”, și Alexandru Traistă, „Ștefan cel Mare”. Concursul s-a desfășurat în perioada 20-23 mai. Au participat și elevi din Ucraina, Slovacia și Polonia. România a fost reprezentată numai de echipa suceveană, compusă din elevi de 15-17 ani, ca urmare a parteneriatului cu Polonia, în cadrul căruia Suceava a și inițiat acest concurs.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: