Orban i-a promis lui Băsescu post de șef de flotilă de hidrobiciclete

În scurta sa vizită oficială la Câmpulung Moldovenesc ministrul Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, a găsit timp și pentru a face previziuni șocante despre viitorul lui Traian Băsescu. „Despre ce va fi la referendum nu pot să fac o anticipare, pentru că în ultima lună, deși am umblat foarte mult, m-am ocupat de chestiuni care țin de activitatea ministerului și nu am fost, să spun, în miezul realității. Și, dacă până acum nu am dat publicității previziunile institutelor, nu o voi face nici acum.
 

Ce pot să vă spun este că, indiferent de rezultatul acestui referendum, Traian Băsescu este terminat ca om politic. Dar noi, liberalii, suntem miloși. În general suntem oameni întreprinzători, care asigurăm locuri de muncă pentru alții și îi vom da locuri de muncă și lui. Șeful flotilei de hidrobiciclete. Chiar dacă se-ntoarce la Cotroceni, că nu va mai sta mult. N-avem nimic cu Băsescu, decât că n-are ce să caute la Cotroceni”, a adăugat Ludovic Orban.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: