Gheorghe Flutur prezice sondaje „negre“ pentru PSD

Președintele executiv al PLD, senatorul sucevean Gheorghe Flutur, a ținut să informeze conducerea PSD că după terminarea referendumului acest partid va avea parte de cel mai slab scor în sondajele de opinie. Dl Flutur a prezis acest lucru la puțin timp după ce la Suceava a avut loc un miting de susținere a președintelui suspendat, dl Traian Băsescu. „După 19 mai, PSD va realiza cel mai scăzut scor în sondajele de opinie. Acest lucru se va datora duplicității partidului. Demersul de suspendare nu este agreat de electoratul PSD și nici chiar de mulți dintre membrii PSD”, a ținut să precizeze dl Flutur.
 

Domnia sa a explicat că „miza șefilor PSD nu este aceeași cu a electoratului social-democrat. Ei nu mai au ce să explice populației și nici cum să mai câștige vreun punct în sondajele de opinie”. Președintele executiv al PLD a atras atenția că Traian Băsescu se bazează și pe un ajutor consistent din partea multor membri PSD, PNL și PRM. Reamintim că în urmă cu câteva zile conducerea județeană a PSD Suceava a anunțat că a primit semnale că membri ai PD și PLD sunt nemulțumiți de Traian Băsescu și că vor vota DA la referendumul din 19 mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: