Urmărire auto ca-n filme cu două mașini ale Poliției avariate

O urmărire auto ca-n filme, soldată cu avarierea a două Logan-uri ale Poliției Rădăuți, respectiv Milișăuți, a dus, după eforturi considerabile ale oamenilor legii, la prinderea vinovatului. Gheorghe Cârstean, de 26 de ani, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui VW Golf IV, este semnalizat în trafic, pe 30 aprilie, în jurul orei 1, de către agenții Poliției Rădăuți, dar nu vrea să oprească. Este anunțată „Operativa”, o altă mașină încercând să-l determine, la intrarea în Rădăuți, să oprească. Nici de această dată șoferul nu se supune semnalelor acustice și vizuale. În municipiu, pe strada Putnei, în fața restaurantului „Amnar”, conducătorul auto sparge, pe fondul vitezei, barajul constituit din două Logan-uri și reușește, după ce avariază unul dintre ele, să scape.
 

Spre Milișăuți, la intrarea pe „Podul Vlădichii”, șoferul lovește Logan-ul Poliției locale. Este oprit ulterior și condus la spital, apoi la secție. La spital, pentru recoltarea probelor biolo-gice, iar la secție – pentru întocmirea dosarului penal. Alcoolemia tânărului, în momentul etilotestării: 0,71 mg/l în aerul pur expirat. Avarierea mașinilor Poliției îi va scoate din buzunar 3000 de lei. În sarcina lui, s-a reținut și părăsirea locului accidentului fă-ră încuviințarea organelor de poliție, chiar dacă accidentul a avut ca obiect tocmai mașina organului de poliție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: