Ziua de 1 Mai deschide sezonul turistic la Muzeul Satului Bucovinean

Cu acest prilej, o expoziție retrospectivă a Salonului Național de Grafică “Omul și pădurea”
Ziua de 1 mai va însemna pentru Muzeul Satului Bucovinean deschiderea sezonului estival de vizitare, care va începe la ora 11. Cu acest prilej va avea loc și Retrospectiva Salonului Național de Grafică “Omul și pădurea” organizat de Direcția Silvică Suceava și Fundația “Pro Silva”, care va fi prezentată de ing. Cezar Straton.
 

De altfel, dl Cezar Straton, inițiatorul Salonului (care, până acum, a avut 10 ediții), ne-a precizat că aceasta a reprezentat și reprezintă o manifestare unică în țară; este singura – în contextul în care expoziții pe teme eco mai sunt – în care afișul și caricatura conturează mesaje ce pun în relație omul și pădurea. Odată cu deschiderea sezonului turistic la muzeul menționat, se reiau și spectacolele folclorice cu care ne-a obișnuit Complexul Muzeal Bucovina, marți fiind programat un spectacol susținut se Școala de Artă „Ion Irimescu”, începând cu ora 16. Programul de vizitare la Muzeul Satului Bucovinean este de marți până vineri, între orele 10-18, și sâmbătă și duminică, între orele 10-20.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: