Învinși de viitoarea campioană

HCM Constanța – CS Universitatea Suceava 40-30 (20-12)
Scăpați de grijile re-trogradării, handba-liștii de la CS Universitatea Suceava au cedat, în deplasare, 30-40, în fața viitoarei campioane, HCM Constanța. Partida contând pentru antepenultima etapă a campionatului a avut miză doar pentru echipa gazdă, care s-a distanțat la 4 puncte, profitând de egalul făcut de Steaua pe terenul celor de la Uztel Ploiești. Elevii lui Petru Ghervan au jucat, în unele momente ale partidei, de la egal la egal cu gazdele, reușind câteva faze spectaculoase, atât pe atac pozițional, cât și prin repunerea rapidă a mingii. În minutul 10, HCM conducea cu 6-3, pentru ca la jumătatea primei reprize aceștia să aibă un avans de 8 goluri (17-9), iar la pauză: 20-12. În repriza secundă, sucevenii au căpătat mai mult curaj și Igant, Chiruț și Adomnicăi au reușit chiar să smulgă aplauzele spectatorilor prezenți la meci. Pentru CS Universitatea au evoluat: Andrei, Spiridon – Gavriloaia (4 goluri), C. Mihai (1), Ignat (4), Chiruț (5), Adomnicăi (6), Hapenciuc (3), Zvanciuc (3), Drăghici, Dospinescu (1), Brădățan, Bursuc (3).
 

Așa cum declara și înaintea meciului, tehnicianul sucevean a utilizat mai mult jucătorii care nu au evoluat pe parcursul campionatului decât sporadic. ”Diferența de valoare dintre noi și echipa constănțeană nu trebuie pusă la îndoială. Ei reprezintă în mare parte echipa națională a României. Cu toate acestea, am pierdut mult la fazele de contraatac la care s-au adăugat in-tervențiile în situații bune ale portarului Rudi Stănescu. Practic, constănțenii și-au asigurat victoria încă din prima parte a jocului, pentru că, după părerea mea, repriza a doua a fost mai echilibrată” , a declarat Petru Ghervan. Petru Ghervan vrea victoria în meciul cu Pandurii Etapa viitoare, CS Universitatea va juca ultimul meci pe teren propriu, în compania echipei Pandurii Tg. Jiu. “Ne vom pregăti special pentru acest joc, mai ales că este ultimul în fața propriilor suporteri. Vrem să încheiem cu o victorie acest sezon și tocmai aceea am încercat să-i mențin montați pe băieți”, spunea antrenorul Petru Ghervan referitor la partida cu formația din Tg. Jiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: