Într-o zi însemnată pentru polițiști

Jurnaliști suceveni au tras la semn

Jurnaliști din județul Suceava au participat, ieri, la un concurs de tir, organizat cu prilejul Zilei Poliției Române. Competiția a avut loc în poligonul situat în spatele sediului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din municipiul Suceava și a angrenat peste 20 de reprezentanți ai presei. Fiecare participant a avut posibilitatea să tragă 6 focuri cu pistolul. În cele din urmă, locul I, în competiția mixtă, a fost ocupat de jurnalista Daniela Beale, locul II – fotoreporterul Marius Șuiu, iar locul III a fost ocupat de jurnalista Adriana Dascălu Bulină.
 

Premiați au fost și ceilalți participanți. Spre exemplu, jurnalistul Roman Istrati, a primit premiul „Greenpeace”, jurnalista Mihaela Bucșinescu un premiu intitulat al „Eleganței – pentru prezența scenică și aplombul dovedit la concursul de tir”. Premiul „Se putea și mai bine” a fost primit de Sergiu Rusu, Florin Paiu și Cornel Grosar. Ca nu cumva să creadă vreun jurnalist participant la concurs că nu este loc de mai bine, 4 reprezentanți D.P.I.R au făcut, la finalul competiției, o demonstrație de tragere cu arma. Băieții au „cu ce se lăuda”, având în vedere că 3 dintre ei au obținut punctajul maxim…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: