Alarme false

Amenințare cu bombă până și la Mănăstirea Sihăstria Putnei

La nici două luni de la înființare, grupul pirotehnic din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava a fost solicitat să intervină de șase ori, în diferite locuri din județele Suceava și Botoșani, prin serviciul de urgență 112. Amenințările cu bombă au fost făcute în localitatea Dolhești, apoi în județul Botoșani, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, și nu în ultimul rând Mănăstirea Sihăstria Putnei din județul Suceava. Din fericire, toate solicitările s-au dovedit a fi alarme false.
 

Grupa pirotehnică a IPJ Suceava este formată din 7 agenți și un ofițer. „Solicitările s-au dovedit a fi alarme false. Probabil că persoanele care au sunat la serviciul de urgență 112 se plictisesc și nu au cu ce să-și ocupe timpul. Noi nu ne-am așteptat nicicum să primim o astfel de solicitare la Mănăstirea Sihăstria Putnei”, ne-a declarat șeful grupei pirotehnice, agent-șef Costel Vizitiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: