34 de miliarde nerambursabile

Aleșii locali suceveni au aprobat, ieri, programul anual al finanțărilor nerambursabile pentru anul 2007, regulamentul privind regimul acestora, precum și componența comisiei de selecționare și evaluare a proiectelor. Finanțările nerambursabile se acordă din fondurile publice pentru activități non-profit de interes local. Nu fac obiectul acestora fondurile speciale de intervenție în caz de calamitate și de sprijinire a persoanelor fizice sinistrate. Finanțările nerambursabile nu se acordă activităților generatoare de profit și celor care presupun dezvoltarea infrastructurii solicitantului, cu excepția în care aceasta este indispensabilă proiectului.
 

Beneficiari ai finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități non-profit de interes general sunt persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial, respectiv asociații, fundații sau culte religioase, în condițiile legii. Potrivit programului aprobat, tineretul și educația au la dispoziție 30.000 RON, cultura – 990.000 RON, sportul – 1.950.000 RON, cultele religioase – 400.000 RON , iar domeniul social – 42.000 RON.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI