„Suntem deschiși oricăror investitori serioși“

Ieri, Prefectura Suceava l-a primit pe ambasadorul Bulgariei la București, Konstantin Andreev, prilej cu care s-a înaltul oaspete s-a întreținut cu subprefectul Ștefan Alexandru Băișanu. Potrivit subprefectului, în cadrul întrevederii a fost abordată posibilitatea închegării unor relații economice între potențialii investitori bulgari și oameni de afaceri suceveni. „S-au discutat o serie de aspecte despre această viitoare colaborare, noi precizând că suntem deschiși oricăror investitori serioși”, a precizat subprefectul Băișanu.
 

Domnia sa a menționat că diplomatul va prezenta, în țara de origine, oportunitățile pe care le prezintă județul Suceava, urmând ca, ulterior, să fie stabilite contacte între cei interesați. Ambasadorul Bulgarie, Konstantin Andreev se află într-un tur la județelor Moldovei, ultima dată poposind la Iași.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI