NordLitera – 4 ani

Ieri s-au împlinit 4 ani de la apariția pe web a publicației de cultură NordLitera (www.nordlitera.ro), proiect susținut de cotidianul Crai nou. Patru ani în care s-a confirmat faptul că NordLitera există datorită tuturor celor care semnează în cuprinsul ei și pentru toți cei care o citesc zi de zi și noapte de noapte. În această perioadă, ea a primit peste jumătate de milion de “vizite” (număr semnificativ în contextul în care publicația nu e nici de știri, și nici comercială), are aproape 500 de membri înscriși (în mare majoritate condeieri), conține peste 1500 de titluri (în 25 de secțiuni active), peste 350 de link-uri (în peste 45 de categorii).
 

Vă mai semnalăm că peste 70% dintre cititori sunt din România, urmând (într-un “clasament” schimbător de la zi la zi și din care nu lipsesc state precum… Letonia, India, Hong Kong!) R. Moldova, SUA, Spania, Franța, Germania, Canada. Reamintim că, la mai puțin de un an de la înființare, NordLitera a primit distincția “BestSite” la categoria Educație-Cultură, ulterior ea primind unul dintre premiile Fundației Culturale a Bucovinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: