În cadrul Programului Comenius 1

Au fost cuprinse încă 12 școli și grădinițe sucevene

Încă 12 unități școlare din județ au fost acceptate să desfășoare proiecte în cadrul programului Comenius 1, al Agenției Socrates. Două dintre aceste școli sunt din Todirești și Boroaia, celelalte sunt Școala Nr. 2 Rădăuți, școlile nr. 10 și 11 din Suceava, 1, 3 și 6 din Fălticeni, CN „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți. În premieră, anul acesta au intrat în proiect câteva grădinițe sucevene: „Piticot”, „Neghiniță” și „Țăndărică”.
 

Pe lângă unitățile școlare menționate, în acest an au fost reînnoite încă 11 proiecte, care vor începe anul viitor. Este vorba de școlile din Bănești și Bosanci, nr. 1, 2 și 3 din Câmpulung, Colegiul „Dragoș Vodă” din aceeași localitate, Colegiul „Nicu Gane” din Fălticeni, școlile nr. 8 și 10 și Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Programul de dezvoltare europeană Comenius 1 cuprinde mobilități de elevi, cadre didactice, schimburi culturale și educative.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: