Primarul din Bălcăuți neagă că l-a invitat pe Dumitru Morhan la „Conviețuiri“

Referitor la “Precizarea” domnului Dumitru Morhan publicată în numărul de joi al ziarului nostru, în care mi se reproșează că nu am prezentat așa cum au fost cele petrecute în weekend-ul trecut la Negostina, menționez că am luat legătura cu primarul localității Bălcăuți, care neagă că l-a invitat pe președintele UDUR la Festivalul Minorităților “Conviețuiri”. “Eu nu am făcut decât să asigur condițiile de desfășurare a Festivalului. Nu am avut cum să invit pe cineva, deoarece și eu, la rândul meu, am fost invitat de către reprezentanții UUR”, a precizat primarul localității Bălcăuți. Interesant este faptul că de îndată ce Dumitru Morhan a apărut, și de „primit” ce a fost de către organizatorii Festivalului, și-au făcut apariția polițiștii, jandarmii și reprezentanții DPIR, cam 30 la număr, aflați acolo să gestioneze un eventual conflict provocat de prezența reprezentanților UDUR la “Conviețuiri”, având în vedere că au existat antecedente în acest sens.
 

Este dreptul fiecăruia dintre noi să ne prezentăm punctele de vedere, mai ales atunci când legea ne permite. Conducerea ziarului a respectat dreptul președintelui UDUR de a-și exprima opinia tocmai pentru a-i demonstra, dacă nu a observat deja, că suntem o publicație serioasă. Stimate domn, Oana Șlemco nu neagă că ține aparatul de fotografiat “normal” în mână și cititorii noștri s-au convins de asta, având în vedere pozele publicate. Mai mult, sunt măgulită ca ați venit cu directorul televiziunii din Cernăuți, pe care în calitatea dv. de “organizator” l-ați invitat, și regret că nu i-am semnalat prezența, cum de altfel “am uitat” să amintesc despre celelalte televiziuni (din țară) prezente. Domnule președinte țin să vă amintesc, pentru că observ că memoria v-a cam lăsat, că în „calitate” de mai tânără, v-am salutat și am încercat să stau de vorbă cu dumneavoastră, însă nu am reușit pentru că sunteți mereu pus pe harță (de care o fi ea). Nu am precizat în material aceste aspecte, pentru că trebuie să vă stimez, chiar dacă dumneavoastră considerați că țin “normal aparatul foto în mână”. Cu respectul cuvenit unui președinte…

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: