Ajutoare sociale nejustificate

Prefectura județului Suceava continuă seria verificărilor referitoare la modul în care asistații social sunt plătiți pentru munca în folosul comunității. Potrivit subprefectului Ștefan Alexandru Băișanu, s-au consemnat cazuri în care prestatorii sunt remunerați nejustificat, precum și situații în care aceștia nu au încasat răsplata pentru munca efectuată.
 

„Unii dintre beneficiarii Legii 416/2001 au făcut treabă și chiar merită răsplată. La o privire asupra acestor localități, se vede rezultatul muncii acestora”, susține dl Băișanu. Domnia sa a scos în evidență că există și spețe în care primarii vor „să se dea bine cu alegătorii”, mai ales în perspectiva viitoarelor alegeri.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: