Conform liderului județean Gheorghe Acatrinei

Mai mulți deputați din arcul guvernamental bat la ușa PRM Suceava

În ultima săptămână, PRM a racolat doi vicelideri ai PPCD (PNȚCD) și PSD, precum și pe adjunctul șefului executivului de la Râșca, Vasile Rusu
PRM Suceava se pare că ar fi devenit un magnet… Potrivit liderului județean Gheorghe Acatrinei, un număr – încă neprecizat – de deputați din arcul guvernamental bat la ușile formațiunii pe care domnia sa o reprezintă. Ex-senatorul sucevean spune că înscrierea efectivă în partidul lui Corneliu Vadim Tudor va fi consumată în săptămânile viitoare, atunci când vor fi făcute publice și numele noilor ve-niți. În ultima perioadă, PRM Suceava a „devalizat” organizația PPCD (PNȚCD) Vatra Dornei, vicepreședintele Dumitru Hîrceag, om de afaceri, părăsind barca creștin-democrată împreună cu încă 15 colegi.
 

La fel, la Rădăuți, viceliderul Samoilă Luchian a optat pentru doctrina PRM, făcând, alături de alți 10 foști membri ai PPCD (PNȚCD), cerere de adeziune la PRM. Partidul România Mare a dat iama și în PSD, viceprimarul de Râșca, Vasile Rusu, și doi consilieri locali ai aceluiași partid abandonând formațiu-nea lui Mircea Geoană. Tot din Râșca, ni s-a spus, la PRM s-a afiliat și medicul veterinar Ion Bosînceanu. PSD Suceava pierde alți 5 membri de la Va-tra Dornei, care, conduși de afaceristul Ioan Baltă, au ales, în cele din urmă, Partidul Ro-mânia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: