Salonul Auto Bucovina, ediția a V-a

Cai putere și strălucirea unui târg auto, la Suceava

În perioada 24-28 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava, în parteneriat cu Primăria Suceava și Consiliul Județean, organizează a V-a ediție a celui mai așteptat eveniment auto din nordul Moldovei, Salonul Auto Bucovina. Manifestarea va avea loc pe esplanada Casei de Cultură Suceava și își va deschide porțile pentru suceveni, zilnic, între orele 10-19, începând cu data de 24 mai. Suprafața de expunere este cu circa 40% mai mare ca cea de la ediția trecută a Salonului Auto, permițând, astfel, unui număr mai mare de firme să prezinte ultimele noutăți în domeniu. Organizatorii își propun ca manifestarea să reunească, pe perioada în care salonul se desfășoară, o ofertă auto cât mai bogată, de la autoturisme, autocamioane, autoutilitare, motociclete, până la piese de schimb și accesorii, precum și o ofertă diversă de produse și servicii din sfera finanțării.
 

În cadrul Salonului Auto Bucovina, vizitatorii vor avea ocazia să admire ultimele modele ale unor mărci cunoscute precum Audi, Chrysler, Dacia, Hunday, Iveco, DAF, Jeep, Mazda, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Volkswagen, Seat, Toyota, Yamaha, Smart, Land Rover, Kia, Honda, Martin Motors, Lada, BMW. Pentru pasionații de viteză, în ultima zi a manifestării, organizatorii au pregătit o cursă de mașini pe Aeroportul Suceava. În-cepând cu ediția de anul trecut, Salonul Auto Bucovina es-te marcă înregistrată la OSIM. „Salonul Auto Bucovina este cel mai nimerit prilej de întâlnire a cererii cu oferta auto, o dovadă în plus în acest sens constituind-o suma de peste un milion și jumătate de euro, contractată la ediția de anul trecut a acestei manifestări. În cadrul Salonului Auto Bucovina 2005, s-au contractat în jur de 150 de mașini, prețurile variind între 5.900 de euro, cea mai ieftină, și peste 60.000 de euro, cea mai scumpă mașină. Vor putea fi admirate, dar și cumpărate, ultimele modele prezentate la Salonul Auto de la Geneva. Dincolo de seriozitatea cu care se încheie afacerile, această manifestare oferă și componenta unică, cea de spectacol, de târg îndrăgit de publicul vizitator, care vine aici pentru a vedea ceea ce este nou și a-și petrece timpul într-o atmosferă plăcută”, a declarat Ovidiu Donțu, directorul general al CCIA Suceava.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: