Sprijin pentru închiderea gropii de deșeuri menajere

Wilfried Gruber, ambasadorul Germaniei la București, va avea, luni, o întrevedere cu șeful municipalității sucevene, liberalul Ion Lungu. Întâlnirea din municipiul reședință de județ este urmarea unei scrisori a diplomatului german, prin care acesta își manifesta intenția purtării de discuții pe marginea stadiului relațiilor bilaterale dintre cele două părți.
 

Trebuie menționat faptul că Agenția de Mediu din țara de origine a ambasadorului a acordat un sprijin de un milion de euro, întocmind gratuit aplicația tehnică a proiectului ISPA, ce va demara în curând la Suceava. Edilul-șef sucevean a spus că, în cadrul convorbirilor, va avansa o propunere pentru obținerea de consultanță și fonduri din partea aceleiași agenții, în vederea închiderii și ecologizării gropii de deșeuri menajere a municipiului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: