Suceava

Două milioane de euro necesare pentru redarea în circulație a străzii Cernăuți

> Parte a drumul european DE 85, drumul este neglijat de autoritățile centrale
Conducerea executivului municipiului reședință de județ a avut o întrevedere cu cea a Consiliului Județean pe tema reabilitării străzii Cernăuți, parte a DE 85, închisă din cauza alunecărilor de care este afectată. Primarul Ion Lungu a declarat că, împreună cu președintele Gavril Mîrza, au căutat să pună bazele unei modalități de atragere de fonduri prin intermediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est. Edilul-șef spune că, în vederea redării în circulație a respectivei artere, sunt necesare nu mai puțin de 2 milioane de euro.
 

Aceasta, și pentru că deplasările de teren au distrus alimentarea cu apă și canalizarea. „Mai întâi trebuie refăcute acestea, după care consolidată și amenajată strada”, a menționat primarul Lungu. Domnia sa este nemulțumit de faptul că, în ciuda faptului că este drum european, și face legătura cu punctul de trecere a frontierei, Siret, autoritățile de la București „și-au luat mâna” de pe artera ce traversează municipiul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: