Festivalul se va desfășura în perioada 8-11 iunie

Boney M va cânta la Zilele Humorului

Formația Boney M va concerta la Gura Humorului, cu prilejul zilelor orașului, manifestările urmând să conțină mai multe festivaluri cu caracter național, dar și numeroase concerte. Primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat, vineri, că Zilele Humorului vor fi organizate, în acest an, în perioada 8-11 iunie, iar ultimul concert din cadrul manifestărilor va fi al formației Boney M. El a precizat că, pe perioada desfășurării acțiunii, circulația rutieră de pe drumul european E 576 va fi închisă pe raza orașului, urmând să fie folosită o rută ocolitoare.
 

Dl Ursaciuc a mai spus că în centrul orașului vor fi amenajate mai multe terase și o scenă, urmând ca pe parcursul celor patru zile să fie susținute concerte atât la prânz, cât și seara. Totodată, vor fi organizate noi ediții ale unor festivaluri tradiționale cu caracter național de umor, folclor sau artă culinară. „Vom avea formații de top care vor concerta în fiecare seară, culminând, în ultima seară, cu formația Boney M”, a mai spus dl Ursaciuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI