Tenismenii veterani intră în competiție

Peste 100 de sportivi, între 35 și 70 de ani, din 16 localități, se vor „bate” pe Trofeul „Cetatea de Scaun”
În perioada 12 – 14 mai, se va desfășura, la Suceava, Trofeul „Cetatea de Scaun” la tenis de câmp pentru veterani, competiție organizată de Direcția pentru Sport Suceava și de Asociația Județeană de Tenis. Și-au anunțat participarea aproximativ 100 de practicanți ai tenisului de câmp, cu vârste între 35 și 70 de ani, din Botoșani, Iași, Târgul Neamț, Bacău, Galați, Ploiești, București, Brașov, Hunedoara, Turda, Adjud, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului și Suceava.
 

Și-au anunțat participarea și tenismeni din Chișinău și Cernăuți, motiv pentru care competiția capătă tentă internațională. Concurenții își vor disputa Trofeul „Cetatea de Scaun” pe nouă categorii de vârstă în cadrul partidelor ce se vor desfășura zilnic, începând cu ora 9, pe terenurile Complexului sportiv „Unirea” și ale Bazei sportive „Electrica”.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: