Monden

Cel mai sexy pensionar. Într-un sondaj realizat de site-ul Tickbox, actorul scoțian Sean Connery a fost votat cel mai sexy pensionar din Marea Britanie. În pofida faptului că are 75 de ani, el a fost considerat de peste 50% dintre persoanele chestionate drept cel mai atrăgător bărbat din Marea Britanie. Pe locul al doilea, în topul rezultat în urma sondajului, s-a clasat Patrick Stewart (căpitanul Jean-Luc Picard din Star Trek), în vârstă de 65 de ani. El a obținut 19% din voturi, situându-se astfel înaintea celebrului Anthony Hopkins, care are 68 de ani. Pe locurile următoare, s-au clasat Michael Caine, 73 de ani, și Cliff Richard, 65 de ani. În topul femeilor, primul loc a fost ocupat de Helen Mirren, 60 de ani, urmată de Honor Blackman, 78, Diana Rigg, 67, Julie Christie, 65, și Joan Collins, 72. Cea mai puțin atrăgătoare pensionară din Marea Britanie a fost considerată a fi Margaret Thatcher, 80 de ani, fostul premier britanic, supranumită „Doamna de fier”.
 

> Brad Pitt s-a îndrăgostit de Republica Dominicană. Actorul a petrecut patru zile în insula din Caraibe, căutând un loc cât mai bun pentru construirea unei case de vacanță pentru el și pentru Angelina Jolie, care așteaptă primul lor copil. „Brad își dorește o casă de vacanță care să fie precum vechea sa vilă din Los Angeles. Prima oară când a vizitat insula a fost împre-ună cu Angelina și Robert DeNiro, în timpul filmărilor la The Good Shepard”, a de-clarat un apropiat al starului. Se pare că Pitt dorește achizi-ționarea unei proprietăți în partea de nord a țării, plină de bogății ale naturii și plaje încântătoare. > Actorul american Bruce Willis a criticat programele informative ale televiziunilor din țara sa, pe care le consi-deră de foarte proastă calitate, mereu în căutare de senzațio-nal și generatoare de griji cotidiene. Acesta este motivul pentru care, în reședința sa, Willis a interzis cu strictețe urmărirea jurnalelor de știri. „Știrile de la televizor sunt, de cele mai multe ori, dezgustătoare, frivole și superficiale, pierzându-și aproape complet caracterul informativ. Nu le ur-măresc și rezultatul este că sunt mai puțin stresat și mă simt foarte bine așa, complet dezinformat. Acesta este rețeta secretă a aerului meu tânăr… Nu-mi mai fac griji”, a precizat el. > David și Victoria Beckham își doresc atât de mult o fetiță, încât sunt dispuși la orice sacrificiu pentru a o avea, inclusiv la a o concepe… în picioare. Potrivit site-ul DigitalSpy, starul de la Real Madrid este dispus să încerce orice numai să se asigure că soția sa, fostă componentă a formației Spice Girls, nu va naște un al patrulea copil de sex masculin. „După ce a vorbit cu anumiți specialiști, a aflat că ai mai multe șanse de a concepe o fetiță dacă faci sex în picioare, în anumite zile ale lunii”, a declarat un apropiat al fotbalis-tului. Din câte a declarat aces-ta, Victoria a ales deja un nu-me pentru posibila micuță – Luna. > Cel mai bine plătit sportiv din lume, celebrul jucător de golf Tiger Woods, a dat în judecată firma care i-a construit yachtul, „Privacy”, nemulțumit că respectivul constructor, Christensen Shipyards Ltd, s-a folosit de imaginea sa în pliantele publicitare. În mai multe campanii de promovare, constructorul a încălcat contractul prin care a realizat și livrat vasul somptuos, de 46,5 metri, răspândind poze cu Tiger Woods și ambarcațiunea respectivă, textele însoțitoare amintind de performanțele tuturor, dar în special ale constructorului. Deși dauneleinterese cerute de Woods sunt secrete, din surse ale companiei de asigurări a constructorului a transpirat că ar fi vorba de 1,6 milioane de dolari. Woods va avea probabil yachtul aproape gratis, întrucât președintele firmei constructoare, Joe Foggia, și-a și recunoscut vina: „Am făcut o greșeală și, sincer, regret conduita companiei”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: