Ilie Niță s-a înscris în PRM

Omul de afaceri Ilie Niță s-a înscris în Partidul România Mare. Anunțul a fost făcut, într-o conferință de presă, de șeful organizației județene a partidului, Gheorghe Acatrinei, care a precizat că patronul firmei de construcții Nil Construct a făcut, recent, o cerere în acest sens. Ilie Niță a fost desemnat candidat din partea PD pentru primăria municipiului Suceava la alegerile locale din 2004, însă aceasta i-a fost retrasă în favoarea universitarului Radu Pentiuc.
 

Gheorghe Acatrinei

Atunci, dl Niță a fost bănuit de unele nereguli în întocmirea listelor electorale cu candidații antrenați în competiție muni-cipală. „Dnul Niță a făcut cerere de adeziune zilele trecute. Este adevărat că a avut niște neînțelegeri legate de listele electorale, însă asemenea lucruri se pot întâmpla oricui. Dar domniei sale, ca om, nu i se poate imputa nimic și este binevenit”, a precizat ex-senatorul Gheorghe Acatrinei. Liderul județean al PRM a ținut să precizeze că în formațiunea pe care o conduce vor intra și alte nume sonore, prevenind de la partidele politice din Coaliție, acestea urmând a fi făcute publice săptămâna viitoare.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: