Directori și inspectori din 4 țări, în vizită Arion la Suceava

O delegație formată din 13 directori și inspectori din Italia, Spania, Turcia și Franța se află, începând de ieri, în județul Suceava pentru o vizită de studiu în cadrul Programului Arion. Ei vor participa la programul cu tema „Rolul școlii în formarea cetățeanului european”, care va cuprinde prezentarea sistemelor de învățământ din țările participante, elaborarea unui program comun de educație pentru cetățenie europeană.
 

De asemenea, vor avea loc întâlniri și dezbateri, pe tema menționată, cu cadre didactice și elevi de la CN „Petru Rareș”, Școala Nr. 1, Grupul Școlar Nr. 4, din Suceava, Școala Nr. 5 Rădăuți, Școala din Vatra Moldoviței. De asemenea, oaspeții se vor întâlni cu reprezentanți ai comunității locale și cu ai societății civile. Vizita mai are ca scop și cunoașterea specificului cultural-istoric al Sucevei și dezvoltarea unor viitoare relații de colaborare între școli. Coordonatorii programului sunt inspectorul IȘJ Magda Grigoraș și prof. Virginel Iordache.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: