Opt salariați de la Medicina legală vor fi mai „bogați” cu 2,8 miliarde

Aceștia sunt bani pe care-i vor primi de la spital, fiind anterior reținuți din salarii > Salariații au dat în judecată spitalul și au câștigat
Spitalul Județean Suceava trebuie să plătească aproximativ 2,8 miliarde lei reprezentând plata diferențelor salariale datorate unor salariați al Serviciului Județean de Medicină Legală. Este vorba de 8 salariați, medici și asistente, care au câștigat procesul in-tentat spitalului, ca urmare a neplății la nivel maximal a sporurilor salariale cuvenite în perioada 1 aprilie 2002 – 30 septembrie 2005.
 

Sentința definitivă și irevocabilă a fost emisă pe 21 martie 2006, iar sumele ce trebuie acordate pe fiecare dintre cei 8 salariați sunt cuprinse între 168 și 548 milioane lei vechi. Directorul spitalului, dr. Cristian Irimie, a declarat ieri că salariații respectivi vor primi acești bani, eșalonat, până la sfârșitul anului, iar plata diferențelor se va face din veniturile proprii ale Medicinii Legale. Dr. Irimie a mai precizat că spitalul a luat decizia neplății salariilor la nivel maximal, în perioada menționată, pe baza legislației existente atunci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: