Cereri la „plesneală” la Legea 10

În caz de necompletare în termen de 30 de zile a dosarelor, acestea vor primi automat decizia respins
Conducerea executivului municipal a stabilit un termen de „cădere” pentru completarea dosarelor la Legea nr.10. La acest act normativ nu există o limită legală, însă comisia de analizare a dosarelor dă solicitanților o perioadă de grație pentru conformare. Acestora li s-a trimis câte o adresă cu confirmare de primire, prin care li s-a cerut ca în termen de 30 de zile să aducă actele doveditoare asupra imobilelor revendicate.
 

„Există foarte multe dosare incomplete blocate, solicitanții venind cu fel de fel de scuze. De asemenea, foarte mulți oameni au făcut cereri la plesneală în conformitate cu Legea 10, neavând nici un fel de documentele doveditoare”, relevă edilul-șef Ion Lungu. Până acum, din 980 de notificări, s-au discutat un număr de 250, adică circa un sfert din total. Majoritatea, adică 181 de cereri au primit ștampila „respins”. „În măsura care actele doveditoare nu vor fi trimise trimite în termen de 30 de zile, voi da dispoziție de respingere”, a încheiat primarul Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: