Handbal

Târgoviște, victorie fără opinteli, pentru studenții lui Ghervan

Încă 3 victorii și CS „U” Suceava promovează în Liga Națională Fără să se opintească și să cheltuie energie suplimentară, handbaliștii de la CS Universi-tatea Suceava au punctat duminică de 34 de ori în poarta celor de la Universitatea Valahia Târ-goviște. Gazdele însă n-au reușit să marcheze decât 25 de goluri, aducând astfel încă o victo-rie sucevenilor, în cursa pentru promovarea în Liga Națională. De altfel, pentru această per-formanță, studenții lui Petre Ghervan și Florin Leuciuc mai au nevoie doar de trei asemenea victorii, ce le-ar aduce 6 puncte necesare promovării în primul eșalon handbalistic al României.
 

La Târgoviște, sucevenii au câștigat detașat, distanțându-se la scor, dar și valoric, chiar de la începutul partidei. Handbaliștii Universită-ții Suceava au condus la cinci, șapte goluri diferență, până la pauză, și din nou cinci și șapte puncte diferență de gazde în repriza a doua. Chiruț și Mitrea și-au făcut „porțiile” de goluri, primul cu 13, al doilea cu 8, marcate în poarta „valahilor” de la Târgoviște, în timp ce apărarea Universității Bucovina Suceava a funcționat destul de bine. La final, sucevenii s-au simțit puțin frustrați, ei făcând deplasarea în sud cu convingerea că vor avea de luptat „feroce” cu o echipă ce-și dorea revanșa pentru înfrângerea din tur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI